BOSHQARUV QARORLARINI QABUL QILISH USULLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Rustamova , Sayyora (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2024)
Ushbu maqolada korxonalarida boshqaruv qarorlarini qabul qilish usullari ochib berilgan. Boshqaruv qarorlarini qabul qilish usullarining turli olimlar tomonidan o‘rganilgan xulosalri taqdim etilgan. Maqolada boshqaruv qarorlarini qabul qilishning tafakkurga, ya’ni intuitsiyaga asoslangan usullariga urg‘u berilgan. Bundan tashqari boshqaruv qarorlarini qabul qilishning 3C modeli taklif etilgan.