МАХСУС ТАЪЛИМ ТИЗИМИДА ИНТЕРФАОЛ МЕТОДЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Юсупова.М.С. (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ушбу мақолада аолҳида ёрдамга мухтож болалар таълим жараёнида интерфаол методлардан фойдаланишнинг самарали йўл ва усуллари ёритилган.