ESHITISHIDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALARNING BARKAMOLLIGIGA ERISHISHDA MUASSASA VA OILA HAMKORLIGI - Maxmudova U.T (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ta’lim muassasalarida mutaxassis va ota-onalarning hamkorligini yanada yaxshilash masalasini hal qilishni paysalga solib bo‘lmaydigan vazifa ekanligini ko‘rsatmoqda.