NUTQ NUQSONIGA EGA BО‘LGAN BOLALARNING OTA-ONALARI BILAN HAMKORLIGINI SHAKLLANTIRISH YO’LLARI - Poʻlatxoʻjayeva Malika Rustamovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada nutq nuqsoniga ega bo‘lgan bolalarning ota-onalari bilan hamkorligini shakllantirish yo’llari, nutq nuqsoniga ega bo‘lgan bolalarning ota-onalari bilan hamkorligini shakllantirish yo’llari, mutaxassislarni oila bilan ishlash tizim mazmuni faoliyati haqida ochib berilgan.