BOSHLANG‘ICH SINFLARDA TASVIRIY SAN’ATNI O‘QITISHDA PEDAGOGIK MAHORATNING O‘RNI - Shokirova Dilfuza Munavvarjon qizi; Sadriddinova Zulfiya Mirzaliyevna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada tasviriy san’at haqida tushuncha beriladi. Boshlang‘ich sinflarda qo‘llanishi mumkin bo‘lgan metodlar haqida va pedagogik mahorat haqida, batafsil so‘z olib boriladi.