IMKONIYATI CHEKLANGAN BOLALARNI INKLYUZIV TA’LIMGA JALB ETISH - Matmusaeva Nigora Usmonalievna; Raximova Xurshidaxon Sadikovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan bolalarni inklyuziv ta’limga jalb etish yo’llari. Inklyuziv ta’limning mazmun, mohiyati hamda integratsiyalashgan ta’limga imkoniyati cheklangan bolalarni yo’naltirish bo’yicha ma’lumotlar keltirilgan.