MTT, TARBIYACHI OTA-ONA BILANHAMKORLIKDAGI ISHINING MAZMUNI VA USULLARI - To’xtasinova Odinaxon Roziqovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maktabgacha ta’lim yosh avlodning porloq kelajagi sari birinchi pog’onasi bo’lishi mumkin Maktabgacha ta’lim tashkiloti bolaning o’sishi va rivojlanishida asosiy rol o’ynaydi. Maqolada maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalarga ta’lim-tarbiya berishda tarbiyachilarining oila bilan hamkorlik mazmuni va usullari o’z aksini topgan. MTTning ota- onalar bilan hamkorlikdagi ishlarining keng tarqalgan shakllari keltirib o’tilgan.