LUTFIY IJODIDA HUSNI TA’LIL - Narzullayeva Muxayyo Iftixor qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Husni ta’lilga ta’rif, baytlar ostidagi ma’no, badiiy talqin va timsollar, hayotiy holatlar hamda tabiiy hodisalarga asoslangan husni ta’lil , shubhali chiroyli sabab.