O‘SPIRIN YOSHLARNI KASB-HUNARGA YO‘NALTIRISHNING DOLZARB MUAMMOLARI - Ilyosjonov Shahboz; Fahriddin Hamidullayev (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisda O‘spirin yoshlarni kasb-hunarga yo‘naltirishning dolzarb muammolari haqida fikr yuritilgan. O‘spirinlarni kasbga yo‘naltirishning nafaqat ijtimoiy, balki psixologik muammo ekanligi, bu ikki nuqtai nazar har doim bir – birini to‘ldirib kelishligi, shuningdek, kasbga yo‘naltirishning individual psixologik xususiyatlarining imkoniyatlari yoritilgan hisoblanadi.