INSON QADRI VA BARKAMOL AVLOD SHAKLLANISHIDA PEDAGOGIKANING OʻRNI - Madinabonu Shuxratjon qizi; Esonaliyeva Guluzra Komiljonova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim va tarbiyaning oʻzaro bogʻliqligi, inson qadri va barkamol avlod shakllanishida pedagogikaning oʻrni, ilm sohiblarining ta’lim tarbiya toʻgʻrisidagi asarlari hamda bugungi kunda pedagog shaxsiga qoʻyilgan talablar haqida soʻz boradi.