PEDAGOG KIM? - Ergasheva Kumushoy Alisher qizi; Guluzra Komiljonovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Biz shunday bir garoyib davrda yashayabmizki, atrofimizdagi olam juda tez ozgarib bormoqda. Eng yaqqol misol Axborot technologiyalar. Shuning uchun o‘sib kelayotgan avlod bilan ishlaydigan o‘qituvchiga kerak bo‘ladigan hislatlar va ta’limdagi roli haqida gap boradi.