BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA CHET EL O‘QUVCHILARINI BAHOLASH MEZONI VA SAMARALI TAQDIRLASH - Sobirova Diyoraxon; Guluzra Komiljonova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Baholash turlari, metodlari, vositalari va shakllarini mezonlar asosida o‘lchash. o`qituvchilarning pedagogik faoliyatini to‘g‘ri baholash; -o`quvchilar bilim saviyasi va malaka ko`nikmalarini xaqqoniy baholash.