O‘ZBEKISTONDA AQLI ZAIF BOLALARNI ERTA TASHXIS QILISH MUAMMOLARI - M.Ubaydullayeva; N.Q.Abidova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada aqli zaif bolalarni jamiyatga va maxsus ehtiyojli bolalar uchun imkoniyatlar haqida yoritilgan. Jamiyatda Imkoniyati cheklangan bolalarga nisbatan yanglish fikr va munosabatlar bildirilgan.