AUTIZMGA EGA BOLALARNI PSIXOLOGO-PEDAGOGIK O‘RGANISH - F. Sharobidinova; N.Q. Abidova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
autizm bolalar uchun imkoniyatlar haqida yoritilgan. Jamiyatda autizm bolalarga nisbatan yanglish fikr va munosabatlar bildirilgan. Integratsiyalashgan ta’lim haqida ma’lumot berilgan.