“HAYRAT UL -ABROR”VA “MAXZAN UL-ASROR” DOSTONIDAGI HIKOYATLARNING OBRAZLAR TAHLILI - Shabonova Zarnigor Mirjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada Nizomiy Ganjaviyning “Maxzan ul-asror” va Alisher Navoiyning “Hayrat ul-abror” dostonidagi o‘xshash syujetli hikoyatlar o‘rganildi.Bunda Alisher Navoiy badiiyatining har tomonlama mukammal ekanligi ko‘rsatib berildi.