ZAMONAVIY TA’LIMDA ERTAKLARNING O‘RNI - Xusanova Sadoqat (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqola hozirgi kunda zamonaviy maktabgacha ta’lim tizimida ertakning o’rni qay darajada muhumligi hamda u yordamida qanday yutuqlarga erishishimiz va u bo’lmasa qanday yo’qotishlar bo’lishi haqida aytib o’tilgan. Kelajagimizni o’z qo’liga ola biladigan va vatanparvarlik ruhida kamol topadigan, dunyoqarashi teran va iqtidorli xalqiga foydasi tegadigan yosh avlodni tarbiyalash haqida.