PEDAGOGIK TEXNALOGIYALARNING VAZIFALARI VA MAQSADI - Sadriddinova Zulfiya Mirzaliyevna, Xusanova Mashhura (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida faollashtiruvchi jadallashtiruvchi pedagogik texnologiyalarning ahamiyati, pedagogic texnologiyalarning maqsad va vazifalari haqida fikr yuritiladi.