UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA JORIY ETILGAN YANGI DARSLIKLARNING AFZALLIK JIHATLARI - Tojikarimova Moxira Anvarjon qizi; Jumanova Shahnoza Ikromjonovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida joriy etilgan xalqaro reytinglar natijasida tuzilgan, o‘quvchilarni nafaqat ma’lumot olishlari, balki ularni mantiqiy va tanqidiy fikrlashga undovchi dasturlar asosida yaratilgan yangi darsliklarning afzallik jihatlari haqida fikr va mulohazalar berib borilgan.