BOSHLANG’ICH TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHGA QARATILGAN ZAMONAVIY YONDASHUVLARNING MAQSAD VA VAZIFASI - Tojikarimova Moxira Anvarjon qizi; Abdullajonov Davronjon Shokirjon o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada o‘quvchilarni tanqidiy va ijodiy fikrlash, axborotni mustaqilizlash, tahlil qilish kompetensiyalari va malakalarining rivojlanishiga alohida urg‘u berishni hisobga olgan holda, zamonaviy innovatsion iqtisodiyot talablariga javob beradigan umumta’lim dasturlari va yangi davlat ta’lim standartlarini joriy etish, o‘quvchilarning bilim darajasini baholash qisqacha yoritilgan.