TAʼLIM JARAYONIDA PEDAGOGIK AKMEOLOGIYA FANINING OʻRNI VA AHAMIYATI - L.O.Hamdamova; F.O. Xodjiyeva (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada pedagogik akmeologiya fanni nima va uning jamiyat uchun qanchalik muhim ahamiyatga ega ekanligi haqida bayon etilgan.