TA’LIM SIFATI - YANGI O‘ZBEKISTON TARAQQIYOTINI YANADA YUKSALTIRISHNING MUHIM OMILI - Soliyeva Ruxsora (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekistonda professional ta’lim tizimi holati, masofaviy ta’limni tashkil etishda mavjud muammo va kamchiliklar, ularni bartaraf etish hamda raqobatbardosh kadrlarni tayyorlash masalalari, ta`lim sifatini boshqarish, rivojlantirish tendensiyalari aks ettirilgan.