MA’NAVIY-MA’RIFIY TARBIYA ME’YORLARINI SHAKLLANTIRISH MASALASI - M.Qo‘chqorova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada ma’naviy-ma’rifiy tarbiya uzviyligini ta’minlashda oila, ta’lim muassasalari, mahallaning o‘rni beqiyos. Ta’lim-tarbiya uchun faqat mutasaddilar mas’ul, desak, qattiq yanglishamiz. Shu Vatan, shu yurt, shu yoshlar bizniki, ertaga kelajagimiz porloq bo‘lishini istasak, bugun harakatni boshlashimiz kerakligi haqida