BOSHLANG‘ICH SINFLARGA TA’LIM BERISH JARAYONIDA ZAMONAVIY METOD VA VOSITALARNING AHAMIYATI - Ne’matullayeva Madinabonu; Jumanova Shahnoza Ikromjonovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda dars o‘tish jarayonida mavjud muammolarni bartaraf etish maqsadida zamonaviy tehnalogik vositalarning ahamiyati, ularning dars jarayoniga tadbiq qilish samaradorligi haqida fikrlar bayon etilgan. Darslarni sifatli tashkil etilishning imkoniyatlarini kengaytirish maqsadida bir qancha metod va vositalar tavsiya etilgan.