TA’LIM SIFATI VA SAMARADORLIGINI OSHIRISH JARAYONIDA SIFATLI TA’LIMNI TA’MINLASH - DAVR TALABI - Dexqonova Fotimaxon Baxodirovna; Madinaxon Sobirxonovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqola orqali ta’lim-tarbiya jarayoniga individuallashtirish tamoyillarini bosqichma-bosqich tatbiq etish, o’qitish metodlarini takomillashtirish, imkoniyati cheklangan bolalarga ta’lim xizmatlari sifatini yaxshilashga doir huquqiy asoslar hamda inklyuziv ta’lim muhitini yaratishning o’ziga xos tomonlari haqidagi ijtimoiy manbalarga ega bo’lish mumkin.