BOSHLANG‘ICH SINF MATEMATIKA DARSLARIDA SHARQ ALLOMALARINING ASARLARIDAN FOYDALANISH - Esonaliyeva Madinabonu Shuxratjon qizi; Nargiza Valiyeva (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’qitish metodikasida tarixiy materiallardan foydalanish ya’ni ulug’ mutafakkirlar ilmiy merosidan foydalanish va matematika faniga o’z xissasini qo’shgan olimlar haqida ma’lumot beriladi.