INKLYUZIV TA’LIMNING O’ZBEKISTONDAGI RIVOJLANISHI - Yo’ldasheva Marg’iyona Asrorxon qizi; Teshaboyeva Feruza (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Inklyuziv talimning o’zbekistondagi rivojlanishi. O’zbekistonda inklyuzif ta’limga qanday qaror va qonunlar borligi. Bu yo’nlishga bizning maktab va maktabgacha ta’lim muassasalarimiz qanday tayyorlanyapti va qanday qulayliklar borligi. Inklyuziv ta’limning kamchiliklari va afzallik tomonlari.