MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING DOLZARBLIGI - Umarova Ra’no Rustamovna (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
O’zbekistondagi hozirgi islohotlar jiddiy o’zgarishlarni talab qilmoqda, bu esa o’z navbatida kelajakdagi ko’plab o’zgarishlarga turtki berishga qodir ta’lim modernizatsi g’oyasini ilgari suradi. Maqolada hozirgi bosqichida maktabgacha ta ’ limni rivojlantirish ta’lim tizimidagi isloxatlarning ustuvor yo’nalishlaridan biri sifatida belgilanganligi, O ’zbekiston Respublikasi ta’ lim sohasida yangi tendensiyalarning rivojlanishi natijasi ekanligi haqida fikr va milihazalar keltirilgan.