“IKKI ESHIK ORASI” ROMANIDA QO‘LLANGAN METAFORALARNING LINGVOPOETIK TAHLILI - Dilnavoz Abdurahimova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada metafora hodisasini grammatik jihatdan tahlil qilingan, metafora ko‘chimining ma’no turlari o’rganilgan hamda roman yuzasidan tahlili bayon etilgan.