OʼSMIRLARDA DINIY-PSIXOLOGIK OMILLARI VA KASBIY OʻZLIGINI ANGLASHIDAGI XAVOTIRLANISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Abdullayeva Ma’sumaxon; Usmonova Nargiza (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada oʼsmirlarda diniy-psixologik omillari va kasbiy oʻzligini anglashidagi xavotirlanishning psixologik xususiyatlari oʻrgangan olimlar nazariyalari masalalari ham keng yoritilgan.