МОБИЛ ЖУРНАЛИСТИКА ИСТИҚБОЛЛАРИ - Умирова Шаҳноза Абдумўминовна (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Мақолада ахборот-коммуникация технологияларидан унумли фойдаланиш, мобил журналистиканинг ривожланиш тарихи ва мамлакатимизда ҳам қўлланилиши, инсониятнинг ахборот олишга бўлган талабидан келиб чиқиб, мобил репортёрликни ривожлаштириш ҳақида сўз юритилади. Шунингдек, мобил журналистикага оид жаҳон тажрибаси ҳақида тўхталиб ўтилади.