INTERNETNING IJOBIY VA SALBIY TOMONLARI - Xalilova Zuhra Dilmurod qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqola yoshlarni ijtimoiy munosabatlarda shaxs sifatida shakllanishida ijtimoiy tarmoqlar tasirik o`rganilganm. Internet ya`ni ijtimoiy tarmoqlar bugungi kundajuda kata qudratli axborot aylangan ekan jahon miqyosida mafkuraviy- g`oyaviy tahdidlarni targ`ibot va tashviqot etishda muhim omil vazifasini o`tab kelmoqda.