KLASTERI SHAROITIDA TA’LIM MARKAZLARI TA’LIM JARAYONINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA TASHKIL QILISH VA RIVOJLANTIRISH BO‘YICHA OLIB BORILGAN XALQARO TAJRIBALAR - Fayzullayeva Madina Abdumo’min qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada ta`lim klasteri sharoitida ta`lim jarayonini raqamli texnologiyalar asosida tashkil qilish va rivojlantirish bo`yicha olib borilgan xalqaro pedagogik tajribalar yoritib berilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida raqamli texnologiyalarni o‘qitish sifatini saqlab qolgan holda samarali qo‘llash uchun nimalarga alohida e`tibor qaratish lozimligi haqida ham ma`lumotlar berib o`tilgan.