BUGUNGI KUNDA RAQAMLIY TEXNALOGIYALAR IMKONIYATLARI - Abduqahhorova Mashhura; Abdullajonov Davronjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada raqamli texnologiya, bulutli texnologiyalar, ta’limda raqamli texnologiyadan foydalanish, raqamli texnologiyani ta’lim tizimi vostilari, raqamli texnologiyasini ustunliklari, narsalar interneti (Internet of Things, IoT), kengaytirilgan haqiqat (AR), virtual haqiqat (Virtual haqiqat, VR) haqida tushuncha berilgan.