INGLIZ TILIDAGI SO‘Z BOYLIGINI OSHIRISHDA TO‘LDIRILGAN REALLIK TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Solidjonov Dilyorjon; Mulaydinov Farxod (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
To’ldirilgan reallik texnologiyalari bugungi kundagi rivojlanib borayotgan ta’lim uchun sifatli hamda samarali texnologiya hisoblanadi. Bizning “Virtual va to’dirilgan reallik texnologiyalari” o’quv qo’llanmamizda ushbu texnologiyaning asosiy tushunchalari, texnologiyani tarixi hamda qo’llanish sohalari va to’ldirilgan reallik muhitini yaratishda foydalaniladigan dasturiy ta’minotlar haqida ma’lumot berilgan. Quyidagi tezisda qo’llanmamizdan kelib chiqqan holda to’ldirilgan reallik texnologiyalarining ingliz tili o’rganishda foydalanish haqida ma’lumot va ko’rsatmalar hamda bir nechta ilovalar ko’rsatilgan.