INGLIZ TILI DАRSIDАGI ERTАKLАR KO’P MILLАTLI DАVLАTDА АXLOQIY QАDRIYАTLАRNI SHАKLLАNTIRISH VOSITАSI SIFАTIDА - Guljamol Azimova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada o’quvchilarda ingliz tili o’rganishga bo’lgan qiziqishni shakllantirishda ertaklarning ahamiyati haqida muallifning fikr va mulohazalari bayon qilingan.