RUHIY RIVOJLANISHI SUSTLASHGAN BOLALAR LUGAT BOYLIGINI RIVOJLANTIRISH - B. Obidova; N.Q.Abidova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ruhiy rivojlanishi sustlashgan bolalarning ehtiyoji uning jamiyatga va maxsus ruhiy rivojlanishi sustlashgan bolalarning imkoniyatlari haqida yoritilgan. Jamiyatda Imkoniyati cheklangan bolalarga nisbatan yanglish fikr va munosabatlar bildirilgan. Integratsiyalashgan ta’lim haqida ma’lumot berilgan.