FILOLOGIYA FANLARINI O‘QITISH ORQALI TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR. - Aminova Zulfizar Azimjon qizi (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ta‘lim jarayoniga qaratilgan yangicha yondashuv-innovatsion metodlar, interfaol harakatlarning o‘quv mashg‘uloti sifatini oshirishga qaratilgan zamonaviy metodlarning ta‘siri haqida mulohaza yuritiladi.