YANGI О‘ZBEKISTON TARAQQIYOTIDA CHET TILLARINI OʻRGANISHGA QARATILGAN CHORA TADBIRLARNING AHAMIYATI - Karimova E’zoza Nuriddin qizi; Xolmо‘minov Mо‘minmirzo Zokir о‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada Yangi О‘zbekiston taraqqiyotida chet tillarini о‘qitishga qaratilgan chora-tadbirlar yangicha islohotlar, erishilgan yutuqlar, ta’limga olib kirilishi kerak bо‘lgan yangi texnologiyalar, zamonaviy о‘qitish metodlari va ulardan ta’lim jarayonida foydalanish xususida sо‘z yuritilgan.