BOLA SHAXSINING SHAKLLANISHIDA MTT VA OILA HAMKORLIGI - Mamatqulova Nilufar; Gauxar Djanpeisova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada bolaning tarbiyasi va rivojlanishida oilaning o’rni yoritilgan. Hozirgi bosqichda oilaviy tarbiyaning xususiyatlari ko’rsatilgan. O’qituvchining oila bilan ishi bilan o’zaro munosabatda bo’lganda, tabaqalashtirilgan yondashuvni, oilaning ijtimoiy mavqeini, shuningdek, ota-onalarning farzandlarini tarbiyalashga qiziqish darajasini hisobga olish kerak.