TAʼLIM SAMARADORLIGINIOSHIRISHDA BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHISINING O‘RNI - H.I.Pozilov; К.О.Мatnazarova (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada taʼlim tizimini boshqarish, taʼlim samaradorligini oshirishda o‘qituvchining o‘rni, tarbiya masalasi, o‘quvchilarga bilim berishda o‘qituvchining vazifalari, rahbar maʼsuliyati, taʼlim-tarbiya jarayonida o‘quvchilarning bilim ko‘nikmalarini shakllantirish haqida maʼlumotlar keltirilgan.