O‘ZBEK TURIZIMNI RIVOJLANTRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR - Choriyev Jo‘rabek; Yo‘ldashev Axrorjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur tezisda O‘zbek turizmidagi kamchiliklar, turizimni rivojlantrishda innovatsion texnologiylar ta’siri, turizm sohasida innovatsion texnologiyalarning ahamiyati, ulardan samarali foydalanish yo‘llari va o‘zgarish dinamikasi o‘rganilgan. Xalqaro reytinglardan foydalangan holda, sohani rivojlantirish uchun mobil texnologiyalarni qo‘llash imkoniyatlari haqida fikrlar aytib o’tilgan.