O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA MEHMONXONALARNI RIVOJLANTIRISH VA ULARGA BERILADIGON YULDUZLAR - Abdullayeva Mohichehra; Mamadaliyev Ulug‘bek Toxirjon o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur tezisda O‘zbekisoton Respublikasida mehmonxonalar uchun beriledigon yulduzlar va ularning rivojlanishi to‘g‘risida hamda xulosa muallif tomonidan bayon etilgan