SANOATNING YAIMGA TA’SIRINI BAHOLASH - Abdullayev Axrorjon Axadjon o‘g‘li; Nuritdinov Jalolxon Tursunboy o‘g‘li (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu maqolada mamlakatimizning 2000-yildan 2021-yilgacha bo’lgan oraliqdagi Sanoat va YaIMning Stat.uz saytidan olingan ko’rsatkichlari asosida, Sanoatning YaIM ga ta’siri ochib berilgan. Bunda Ekonometrik tahlil usulidan foydalanildi va Stata dasturida tahlillar amalga oshirildi. Ushbu maqolani o’qish orqali siz O‘zbekistondagi sanoat sohasining mamlakatimiz YaIM ga ta’sirini baholashingiz, ular haqida batafsil ma’lumotlarga ega bo’lishingiz mumkin.