MICE TURIZMI ORQALI O‘ZBEKISTONNING TURISTIK SALOHIYATINI TARG‘IB ETISH OMILLARI - Ma’rifova Sevinchxon Mansurjon qizi; Umarov Omonjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada MICE turizmning barcha turlari va uni rivojlantirish usullari, MICE turizmni O‘zbekistonda rivojlantirish va amalga oshirish bo’yicha takliflar keltirilgan.