O‘ZBEK TURIZMIDA QASHQADARYO TURIZM SALOHIYATI - Choriyev Jo‘rabek; Umarov Omonjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Qashqadaryo viloyatining turizm salohiyati— Oʻzbekiston Respublikasidagi tarixiy obidalar hamda rekreatsion resurslar imkoniyatlariga ega boʻlgan hududdir. Ushbu tezisda aynan Qashqadaryo viloyatining turizm salohiyati keltirib o‘tilgan hamda xulosa muallif tomonidan bayon etilgan.