O‘ZBEK TURIZMNING IQTISODIYOTDA TUTGAN O‘RNI. - Ulug’bek Valiyev; Omonjon Umarov (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Jamiyatdagi aholi ma’lum bir qatlamining turizm sohasi va uning turlari, respublikada turizmning faoliyati, undagi islohotlar to‘g‘risidagi ma’lumotlarga ega bo‘lish, shu sohaning rivoji va kishilar ma’naviyatini yuksaltirishda bir vosita bo ’lib xizmat qiladi.