O‘ZBEKISTONDA SPORT TURIZMI SALOHIYATI - Toirova Jasmina; Umarov Omonjon (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda sport turizmni kamchiliklari, turlari va sport turizmni rivojlantirish haqida fikrlar aytib o’tilgan hamda xulosa muallif tomonidan bayon etilgan.