O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI IJTIMOIY HAYOTIDA AYOLLARNING IJTIMOIY FAOLLIGINI OSHIRISH MASALALARI - Akbarova Asidaxon Lazizxon qizi; Sobirov Xasan Nusratovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Ushbu tezisda ayollarning jamiyat hayotidagi o‘rni haqida mulohaza qilingan. Vatanimiz mustaqillikga erishganidan so‘ng ayollarning ijtimoiy faolligini oshirishga qaratilgan islohotlar mazmuni yoritib berilgan. Tarixiy taraqqiyotda ayollarga munosabat masalasi tahlil qilgan.