PUFAKCHALI SARALASH ALGORITMI VA UNING PYTHONDA IFODALANISHI - Jumakulov Abdumannon Kodirjonovich (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Maqolada pufakchali saralash algoritmi, algoritmning tahlili, python dasturlash tilida ifodalanishi va natijalari yoritilgan