ХИЗМАТ КЎРСАТИШ КОРХОНАЛАРИНИНГ ИННОВАЦИОН ФАОЛИЯТИДА РАҚАМЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ - Худайбердиева Наргиза Низомиддин қизи (QO‘QON UNIVERSITETI XABARNOMASI, 2023)
Мақолада хизмат кўрсатиш соҳасининг замонавий иқтисодиётдаги ўрни, хизматлар соҳасида инновация жараёнларини ташкил этиш асослари ва бунда рақамли технологияларнинг аҳамияти ёритилган. Шунингдек, Наманган вилояти хизмат кўрсатиш корхоналари ва хизмат истеъмолчилари иштирокида ўтказилган анкета сўровномалари натижалари таҳлил қилинган.